VÁSÁRLÁSI SZABÁLYOK A HEELYS VIRTUÁLIS ÁRUHÁZBANKérjük, mielőtt megrendelésed elküldenéd, az alábbiakat olvasd el:

Az
eladó adatai
• Cégnév: Multicortex Kft.
• Székhely: 1012 Budapest, Logodi utca 5-7.
• Adószám: 12853252-2-41
• Bankszámlaszám
: OTP 11701004-20209919
• E-mail info: webshop@heelys.co.hu

- A Heelys árlistában szereplő árak bruttó vételárak, amelyek a 27%-os mértékű Általános Forgalmi Adót tartalmazzák.
- A termék rendeltetésszerű használatának elsajátításához egy oktató videó található az interneten. A kisfilm a  www.heelys.co.hu  oldalon a Videók menüpont alatt tekinthető meg!

1. RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS
1.1 A Heelys online áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elolvasta, megértette és elfogadja a jelen üzletszabályzatot.

1.2 A Heelys webáruházban vásárolt termékek házhoz szállítását országosan a Magyar Posta végzi. A megrendelt és általunk visszaigazolt árut indítjuk útnak. A megrendeléseket postai utánvéttel teljesítjük. Igény esetén, telefonon történő időpontegyeztetést követően lehetőség van az áru személyes átvételére is nagykereskedelmi raktárunkban. Tekintettel arra, hogy a Heelys webáruházban vásárolt termékek árának kifizetése nem az interneten keresztül történik, hanem a postai utánvétes konstrukció miatt fizikailag a csomag átvételekor a Postán vagy a Postásnál, így a felhasználók számára a Heelys virtuális áruház használata nem hordoz pénzügyi kockázatot.
 
1.2.3. Amennyiben a megrendelt termék nincs készleten a nagykereskedelmi raktárban úgy a megrendelés nem kerül visszaigazolásra. Amennyiben a termék tolerálható időtávon belül mégis elérhető úgy tájékoztatást küldünk vásárlóinknak.

1.4 A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségéről megbizonyosodni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

1.5 Postai szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljesíthetetlensége esetén a Multikortex Kft-t kártérítési kötelezettség nem terheli.

1.6 A megrendelés akkor válik érvényessé ha a megrendelő a megrendelési lapot hiánytalanul kitöltve e-mailben a webshop@heelys.co.hu  címre, vagy faxon a 06 1 786 08 95-ös fax számra vagy postán a 1012 Budapest, Logodi utca 5-7. címre eljuttatja a Multicortex Kft -hez és a Multicortex Kft azt visszaigazolja. A csomag megérkezésekor a megrendelt termékek vételára fizetendő. Az a megrendelő aki a küldeményt gondatlanságból nem veszi át vagy pontatlan címet ad meg és ezért a csomag kézbesíthetetlenség miatt a Posta által visszaszállításra kerül a felmerült postai költségeket köteles megtéríteni. Ennek összege 3000Ft. Számlát természetesen a teljes vételárról küldünk a postai csomagban.

1.7 Amennyiben a megrendelő más névre és címre szeretné kérni a kiszállítást és más névre és címre a számlát például azért, mert egészségpénztári tag és a számlát szeretné elszámolni, akkor erre természetesen lehetőség van. Ebben az esetben a megrendelő lapon kérjük egyértelműen feltüntetni mind a szállítási nevet és címet mind pedig a számlázási nevet és címet.  

1.8 A csomagban küldött áruk vételárának kifizetése a postai csomag átvételekor történik.

1. 9 A vevőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a postázás előtt a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást jelezheti e-mailen vagy telefonon. Az elérhetőségek a forgalmazó hivatalos honlapján a www.heelys.co.hu oldalon találhatók. A vevőnek jogában áll a vásárlástól elállni 14 naptári napon belül amennyiben a terméket eredeti állapotában  és csomagolásában visszajuttatja. Felhívjuk tisztelt felhasználóink figyelmét, hogy szívesen és rugalmasan visszaveszünk és becserélünk bármit a készleteink erejéig eredeti azaz újra eladható állapotában, azonban vegyék figyelembe, hogy a termékek méretpróbán túlmenő kipróbálása vagy másképpen használatba vétele ezt kizárja.2. VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK
2.1 A Heelys webáruházban csak az vásárolhat aki elfogadja jelen üzletszabályzatot.

2.2 A Heelys webáruház semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredő téves teljesítésért.

2.3 Az akciós áruk esetében az akció minden esetben a készlet erejéig tart. Amennyiben készlethiány miatt az akciósan rendelt termék már nem szállítható, erről a megadott email címre a Heelys webáruház értesítést küld.

2.4 Garancia, szavatosság
2.4.1 Az eladó rendeltetésszerű használatra alkalmas termékeket értékesít, amelyek kereskedelmi szempontból forgalomképesek Magyarország területén.

2.4.2 A Heelys webáruházban kizárólag új termékek kerülnek értékesítésre.

2.4.3 Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki újra, ha azok bizonyíthatóan olyan hibával rendelkeznek, amelyek már a vásárlás pillanatában megvoltak csak rejtve maradtak és javítással vagy alkatrészcserével nem küszöbölhetőek ki. A használat során keletkező fizikai sérülésekért, a nem rendeltetésszerű használat miatt keletkező elváltozásokért a vásárló felelős függetlenül attól, hogy a termék vásárlása óta mennyi idő telt el.

2.4.3.1 Ingyenesen biztosítjuk a csomag egyszeri újraküldését, illetve a megrendelt modell cseréjét. Ez pontosan azt jelenti, hogy abban az esetben, ha a megrendelő a csomag kézhezvétele után szembesül azzal, hogy a cipő mérete nem megfelelő, akkor egyszeri újbóli lehetőséget kap arra, hogy a csomag eredeti állapotban feladó részére történő visszajuttatása után, díjmentesen, a megjelölt új paraméterek szerinti cserepéldányt kapjon természetesen a raktáron levő készlet erejéig. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy aki követi a honlapunkon ( www.heelys.co.hu ) a méretezési tanácsadónkban ( “Mérettábla” menüpont alatt ) írottakat az 99%-ban helyesen rendel.

2.5.5 Jogos minőségi kifogás esetén az eladó biztosítja a termék cseréjét vagy a hiba kijavítását, de csak abban az esetben, ha a vevő számlával igazolja eladónál történt vásárlását. 

2.5.6.  A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vevő elállása esetén eladó az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríti. Az eladó kizárólag használatba nem vett, sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat ezen pont alapján.

3. EGYÉB RENDELKEZÉSEK
3.1 A felelősség korlátozása
3.1.1 A Heelys webáruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és az esetlegesen felmerülő adatátviteli hibákra.

3.1.2 A Heelys webáruház semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
- Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat elveszése.
- Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a Heelys online áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
- Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
- Bármely levél (függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett ),  vagy bármilyen adat elvesztése.
- Bármely szoftver nem megfelelő működése.
- Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei, amelyek az adatkommunikációt megszüntetik vagy megnehezítik.

3.1.3 A Heelys webáruház nem felelős semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a Heelys webáruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

3.1.4 Az internetező felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait bármely nem kívánt eseménytől.

3.1.5 Egyedül a vásárló felelős a Heelys webáruház honlapjához való kapcsolódásáért és az áruházban való vásárlásért.

3.1.6 A Heelys webáruház nem vonható felelősségre semmilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

3.1.7 A Heelys webáruház szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a Heelys webáruházban történt megjelenés időpontjától lép életbe.

3.1.8 A Heelys webáruház szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait bárminemű előzetes értesítési és indokolási kötelezettség nélkül.

3.1.9 Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor megtalálható a Heelys webáruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

3.1.10 A Heelys webáruház perelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. A Heelys webáruház nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely honlap használó rovására történt csalás miatt.

3.1.11 Abban az esetben, ha a honlap látogatója bármilyen formában megsérti a szabályokat, a Heelys webáruház szabadon érvénytelennek nyilváníthatja vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

4. SZEMÉLYES ADATOK
4.1. A webáruházat használók személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt. Erre e-mailben a webshop@heelys.co.hu oldalon jelezheti igényeit.

4.2 A Heelys webáruház a vevő adatait nem adja ki harmadik félnek.

4.3 A megrendeléseket elektronikus úton dolgozzuk fel és tartjuk nyilván. A visszaigazolt megrendelés Megrendelési Szerződésnek minősül.